wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Wahl, prezentovala ses obrázkem blonďaté dívky


Mila Wahlgrenis,
ze vseho nejdriv Ti preji vsechno nejlepsi k narozeninam, hlavne mej srdce dokoran...
Mozna proto, abych Ti nezapomnela poprat, zdal se mi dnes o Tobe sen. Prisli jste postupne tri, jako sudicky...
Napred muz, ktery mi byl kdysi synem, po nejake dobe ho osud odval na druhy konec Evropy a on v tom snu rikal, ze se chce vratit (pritom se mi zda, ze si sve nove misto uziva...).
Jako druhy prisel muz, s nimz mam trochu tezky karmicky vztah. Neni z lidi, kteri by vecem mezi nebem a zemi rozumeli, kazde nase setkani je pro obe strany obtizne. V tom snu doslo k vymene pocitu, nejake dulezite informace na velmi nehmotne urovni. Najednou jsme pochopili, jak se druhy citi. Vypadalo to jako zavazny krok.
Pak jsem videla Tebe.
Misto ikonky kyvadla, kterou mas na webu, jsem na facebooku videla, jak ses najednou prezentovala obrazkem blondate divky. Vlasy ji sahaly do pasu. Stala v bilych satech na vrcholku velehory (zcela jiste v Himalajich). Slunce bylo tesne po vychodu a divka mela ruce dosiroka otevrene k nebi. Byla stastna. Fascinoval mne ten obrazek - jednoduchou a dokonalou krasou.
Verim, ze v tom podivnem snu najdes neco pro sebe duleziteho.
Preji krasny den,
Elleanor 02.01.2010

© Wahlgrenis 02.01.2010

© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.