wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Zdálo se mi, jak jsem byla u vás v bytě


Milá Wahlgrenis,
čtu často na Vašich stránkách o tom, že se lidem o Vás zdá. A dnes jsem měla to štěstí i já!
Byla jsem u Vás v bytě. Nevím, jak to vím, ale vím to. Byly to krásné velké místnosti a všude bylo čisto. Všechny stěny byly vymalovány nabílo.
Nejdřív jsem byla u Vás sama a vy jste tančila kolem mě. Potom někdo zazvonil a vy jste řekla, že to jsou hosté, a šla jste otevřít. Obě jsme byly ve veliké předsíni. Jako první vstoupil dovnitř můj manžel. Přišel ke mně a dal mi dlouhý polibek, který neskončil po celou dobu snu. Stáli jsme tam spolu, přicházeli po dvojicích další hosté, míjeli nás a každý Vám nesl na bílém talíři pár kousků cukroví. Na obrovských bílých talířích bylo vždy tak maximálně 5 kousků. Hosté chodili kolem nás po dvojicích směrem k Vám a cukroví Vám dávali. A vy jste byla jako víla a tančila lehce kolem všech.
A ještě bylo něco hodně hodně zvláštní - všichni, dokonce i Vy, měli na sobě dlouhé bílé noční košile.
Bylo to krásné, byl v tom obrovský klid. A s tím jsem se probudila.
Tuším, že je v tom skryté poselství pro mě, které však neumím přečíst. Manžel se totiž chystá ode mě a od naší dcery odejít za prací do Prahy, s tím, že mě nemiluje. Doma se však chová pěkně, jakoby nic neřekl.
Prosím Vás, jak mám tento sen "přečíst"?
Moc Vám děkuji a děkuji za to, že jste.
Budu se moc těšit, že Vás budu moct vidět na nějaké další Vaší akci v Brně.
Amon 19.12.2009

Milá Amon,
není nutné, aby obrazy ve snech stoprocentně odpovídaly skutečnosti.
To by pak ostatně nemusely být sny...
Ale velké místnosti a bílé stěny skoro souhlasí, to je zajímavé.
Důležité jsou především pocity, jaké jsi ze snu měla.
Prostor může působit zvláštně, ale také klidně nebo konejšivě.
Popisujete klid, který tady z té atmosféry dýchal.
To je i zpráva pro Vás, nemáte se ničeho bát, všechno, co přichází, berte s klidem a nadějí. Všechno se zdá být absolutně v pořádku.
Odloučení od manžela na nějakou dobu nemusí nutně znamenat konec vztahu. Často je to první okamžik, kdy se ti dva na sebe mohou podívat s odstupem, a potom se zase k sobě rádi vracejí.
Scénka ze snu - jakási zvláštní oslava, ale i oblečení do dlouhých nočních košilí - na mě působí jako vznešený karneval, kdy se lidé sice maskují, aby nebylo poznat, kdo je kdo, ale současně je zde jakýsi vyšší řád, který všichni uznávají. Není zde žádný rozpor, všichni jsou s tímto postupem srozuměni.
Ty kousky cukroví jsou jako podivná "vstupenka", píšete, že je nosili všichni příchozí na bílých talířích.
Ve všech obrazech je bílá, čistota, je zde absolutní řád a soulad.
Nic nevadí, nikdo neodporuje.
Je to krásná vize do Vaší budoucnosti.
Nebojte se.
© Wahlgrenis 19.12.2009

Milá Wahlgrenis,
MOC Vám děkuji za tak rychlou odpověď.
Ano, cítila jsem obrovský klid a harmonii. Zapomněla jsem Vám napsat, že všichni hosté chodili v kruhu. Chodili, jakoby se vznášeli - lehce a s elegancí. Vše probíhalo velice plynule. A mezi všemi těmi hosty jste se vznášela VY. Byla to nádhera!
Děkuji Vám za vše a přeji Vám krásné Vánoce.
Amon 19.12.2009

Zdravím Tě, Wahlgrenis, v předvánočním čase:o)
Měla bych malou poznámku:
- to cukroví na velkých bílých talířích nebylo k jídlu. Byt s vysokými bílými stěnami je Domem, nebo Oblastí.
Ten polibek, který trval celou dobu byl rozloučením, zbytkem celé lásky - bylo by dobré vzpomenout si, co bylo ještě chvíli poté, vím, že tam byl i nějaký? chlapeček/kluk a na polibek se díval. Ne dcera, byl tam nějaký chlapeček s tou paní, která se líbala, spojený - ptal se, jakoby.
Lidé sami byli překvapení tím "úborem" jakoby nočních košilí, chtěli, aby to bylo odlišné, slavnostní.. je to svým způsobem večírek, oslava, sváteční čas, jakési dovršení (něčeho)....

Hoplea 20.12.2009

Milá Wahlgrenis,
prosím Vás, chtěla bych reagovat na Hopleinu poznámku k mému snu.
Moc Vám děkuji.

Milá Hopleo,
děkuji Vám za Vaši poznámku k mému snu. Chtěla bych se prosím Vás zeptat, zda si myslíte, že se sen váže k mému životu (rozchod s manželem?) nebo se to týká obecně tohoto předvánočního období?
Zkoušela jsem se vrátit do toho snu, zda tam bylo nějaké dítě, ale nemůžu si to vybavit. Týká se Vaše poznámka skutečného dítěte, nebo je to jen paralela? (Máme dceru.)
Ještě jsem však chtěla říct, že ti hosté úborem nebyli překvapeni. V tom celém snu byl absolutní soulad, i když během celé doby vše probíhalo zcela beze slova.
Moc Vám děkuji.

Amon 21.12.2009

Ne, je to skutečně všechno, co si pamatuju. Nic víc nevím.
Byl tam 100% chlapeček navíc. Možná tak 8(?) let starý... Nevím přesně.
Tahal vás buď za ruku nebo lem šatů.. byl v chodbě.
Hodinky. Byly tam taky hodinky, on je měl.
Jediné, co tam byly?
Možná by víc věděla Wahlgrenis.
V tom snu je hodně symboliky, ale vnímám ho jako jakýsi ukazatel v čase.
Že se to děje teď a také co se děje vám. Ale já to neumím vyhodnotit, bohužel.
Umím jen říct, pokud si vzpomenu, co jsem viděla.
Možná jsem těmi košilemi byla překvapená hlavně já:o)
Hoplea 23.12.2009

Wahlgrenis,
pořád nad tím přemýšlím..
ten chlapeček tam byl. Tahal mě/ji za šaty (protože zpočátku jsem viděla ten sen z pohledu snícího a to je Amon), ale tomu dítěti nebyla věnována žádná pozornost! Prostě ho při tom polibku nevnímala.
Měl hodinky, ukazoval mi je, prostě náramkové hodinky s páskem. Něco s ručičkama, možná je neměly, něco se tam v tom smyslu dělo.. byly to skvělé hodinky, to mi říkal. Pak jsem nebyla ona, ale někdo navíc, kdo si ho zavolal k sobě. Díval se, kde jsem, najednou mě viděl, šel ke mně.
Ptal se mě, kdo jsem, říkala jsem mu, že jsem mrtvá. Nikdo další mě neviděl, mluvili jsme spolu, neobvykle dlouho, takovým tím stylem, jak si povídají děti v mladším školním věku...
Potom: Ty jsi mu něco řekla k těm hodinkám, ŽE JE NEPOTŘEBUJE. V tom snu jsi s ním mluvila taky. Kdo to byl????
Hoplea 23.12.2009

Milá Wahlgrenis, milá Hopleo,
také nad svým snem stále přemýšlím a požádala jsem o vysvětlení. A jen jsem čekala, odkud mi přijde informace.
A potom jsem byla na internetu a jen tak klikala, až jsem narazila na stránky, které jsem dosud neznala. A tam jsem šla jakoby vedena dál a dál až k následujícímu:

Citace ze Spisů k sebepoznání
Vstříc k duchovnu! Vy všichni, Mé děti, učte se drahocenného času využít, vykupte si jej! Považte, jak nevýslovnou cenu má se Mnou strávená hodinka, míním ony okamžiky, kdy se uvolníte ode vší hmoty, kdy spustíte svět i se vším, co je v něm, a povznesete se k čistému duchovnu, vrhnete se do Mé otcovské náruče, nemyslíte a nepociťujete nic jiného nežli Mou Lásku. Hleďte, milé děti, to jsou okamžiky nejvyšší blaženosti, jichž můžete být účastny. A to pak nejsou krátké přechodné blaženosti, nýbrž věčné trvající, nepomíjející, stále rostoucí slasti čisté božské Lásky. V tomto pevném držení se Mé Lásky, cvičte se na Zemi vždy víc a více. Vyhrazujte si vždy více času pro Mne a zvykejte si na Mou blízkost.

Milá Wahlgrenis,
prosím Vás, je možné, že to cukroví z mého snu bylo symbolem pro vykoupení, o němž je řeč ve výše uvedeném, a hodinky, o nichž psala Hoplea, jsou symbolem pro čas věnovaný duchovnu?
Přicházejí mi k tomu další a další souvislosti, ale nevím, zda to dobře vnímám.
MOC VÁM DĚKUJI OBĚMA ZA VŠE a Hoplee ještě jednou za její orgonit.
Od semináře v Brně je vše jinak...
Děkuji Vám.
Amon 23.12.2009

Milá Wahlgrenis,
přeji Vám krásný nový rok.
Prosím Vás, stále přemýšlím na tím svým snem, jak jsem byla u Vás v bytě. Hoplea se zmínila o chlapečkovi, se kterým jste hovořila i vy. Prosím Vás, kdo to byl?
Velice Vám děkuji,
Amon 03.01.2010

Milá Amon,
ten chlapeček byl malý, možná tři roky, světlé vlásky, drobný. Vnímám ho, jako by si na té akci nebyl příliš jistý sám sebou. Já jsem mu byla tehdy hodně blízká, ale nebyl to můj syn.
Pak když to všechno skončilo a hosté odešli, tento chlapeček zůstával přes noc. Bylo už hodně pozdě, když se probudil a přišel ke mně. Viděla jsem na něm, že to místo, kde měl spát, mu nevyhovuje. Znám tento dětský věk, souhlasila jsem. Někdy se ale děti v noci budí, když je to nutí na záchod, zvlášť jsou-li v cizím prostředí. Zeptala jsem se ho, jestli nepotřebuje, on byl takový rozespalý, neodpovídal, tal jsem ho vzala za ruku a šla s ním na toaletu, že to aspoň vyzkouší... Nebránil se. Šel se mnou.
Když jsem tam přicházeli, viděla jsem, že je něco jinak. Byl tam podivný stín, snad cizí postava. Možná tady někdo zůstal, říkala jsem si. Když jsem otevřela dveře, uviděla jsem tam stát hubené děvče, které se tam jakoby schovávalo. Přišla mi povědomá, ale v tu chvíli jsem si její jméno nevybavila. Nechtěla mluvit, připadala mi vystrašená, snad byla v šoku. Překvapili jsme ji, jen zmateně pozdravila a rychle odešla...
© Wahlgrenis 04.01.2010

Milá Wahlgrenis,
moc Vám děkuji za odpověď a za vše.
krásný den
Amon 04.01.2010

Wahlgrenis,
vy také vstupujete do snů a sdílíte sny druhých jako Hoplea? Jak je možné, že i vy víte, co se v tom snu dělo, a ještě máte i pokračování? Je to opravdu hodně zvláštní.
Děkuji
Anieska 04.01.2010

Milá Aniesko,
původně jsem na ten sen ani nechtěla nijak zvlášť reagovat, ale když se na mne opakovaně obě - Amon i Hoplea - obrátily, ponořila jsem se ještě jednou do toho snu. Ale běžně to nedělám. To, co jsem napsala, byl další střípek do mozaiky...
© Wahlgrenis 04.01.2010


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.