wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

Odpouštěcí dopis   

Technika odpouštěcího dopisu je účinná směrem k vlastní minulosti. Nejsou zde prakticky žádná omezení časová, prostorová ani vztahová. Odpouštěcí dopis lze adresovat lidem, které známe, stejně jako bytostem jemnohmotného světa.



Wahlgrenis

1.         

Vždy je důležité podívat se na situaci, která se odkryla, dnešníma očima. Všechno se děje tak, jak se dít má. Nikoho za nic neodsuzujte. Každý jedná nejlépe, jak v danou chvíli umí. Nyní je zcela jasné, co byste tehdy určitě nedělali.

 

2

Píšete v soukromí. Dopis má všechny atributy dopisu: oslovení, vlastní část, závěr, rozloučení, aktuální datum. Vyberte si hezký dopisní papír a pero, kterým se vám dobře píše. Už samotný proces psaní by vám měl dělat dobře.

 

3.

Podíváte se do odkrytého příběhu, komu bylo ublíženo. To je osoba, které se bude psát (v našem případě raněným ženám). Přestože víte jen stručnou osnovu příběhu, obvykle už první věta vás dostane do děje. Píšete dopis, jako byste byli v tehdejším příběhu, ale s uvědoměním si všeho, co víte dnes. Podvědomí se přepne do této pocitové roviny. Najednou jste živě v minulém příběhu, vnímáte konkrétní situace, prostředí, oblečení, vůně.

 

4.

Nikdy si nesmíte nic vyčítat. Popisujete v oznamovacích větách, co se dělo. Vždy se děje to, co se v danou chvíli dít má. Někdy během psaní člověk zaujme polohu, v které jindy nepsal, pravák může psát levou, mění se rukopis. Rozsah dopisu není omezen.

 

5.

Přes noc mají energie odpočívat. Dopis uložte tak, aby napsaný text nebyl vidět, papír nepřehýbejte.

 

6.

Druhý den si celý dopis v klidu nahlas přečtěte. Je to vědomé čtení. Číst se má pomalu, srozumitelně a s důrazem na každé slovo.

 

7.

Po přečtení je třeba dopis spálit v nehořlavé nádobě, mimo dům. Zapaluje se výhradně zápalkami, ne zapalovačem. Někdy tento proces trvá dlouho.

 

8.

Popel se pouští do vodního toku (řeka, potok). Pozor na povětrnostní podmínky, aby se popel nevrátil zpět k vám.

 

9.

Obvykle už po několika dnech člověk zaznamená úlevu.



PŘIHLÁŠKY:

Milá Wahlgrenis,
chtěla bych Vám poděkovat, napsala jsem podle Vašich instrukcí odpouštěcí dopis.
To, co se dělo během psaní i pak, když jsem se snažila papír zapálit, vypadalo dost strašidelně.
Ale jsem ráda, že jsem to celé zvládla.
Už po týdnu se mi ulevilo, něco se určitě stalo.
Tomu procesu nerozumím, ale věřím, že to tak je v pořádku.
Ještě jednou Vám děkuji.


© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.