wahlgrenis.cz



 WAHLGRENIS        

 

...veci mezi nebem a zemi...




     REGISTRACE       Přihlášení

ASTROVÍKEND Litomyšl 9. a 10. 4. 2022   

Litomyšl, zámek
Neděle 10. 4. 2022, 11:15 - 12:15
Přednáška Wahlgrenis na téma: PROČ K NÁM MIMINKO NECHCE? – 12 tipů pro budoucí maminky, ale případně i pro tchyně nebo matky, které se (zatím marně) těší na vnoučátka.
Bude následně také prostor (cca 2 hodiny) na dotazy, příp. konzultaci.



Wahlgrenis

Datum: neděle 10.4.22020

Zahájení: 11:15

Ukončení: 12:15

 

ASTROVÍKEND:

sobota 9. 4. 2022 (9:00 - 18:00) a neděle 10. 4. 2022 (10:00 - 17:00)

Zámek Litomyšl - pivovar, Zámecké návrší, Jiráskova 133

Vstupné na výstavu: 70 Kč (ZTP 40 Kč)

Vstupné na jednotlivé přednášky: 80 a 120 Kč (podle délky trvání přednášky)

 

 

Přednáška Wahlgrenis v neděli 10. 4. od 11:15
Téma: Proč k nám miminko nechce

 

Wahlgrenis, autorka knihy „Proč k nám miminko nechce“ (2012), přednáší na toto téma již řadu let. Poskytla řadu rozhovorů v časopisech i na internetových kanálech. Nejdůležitější je ale jediné – přicházejí sem miminka i v takových případech, kdy lékaři početí z nejrůznějších důvodů přirozenou cestou vyloučili.

 

K dnešnímu dni jsou to už přes tři stovky novorozeňat, každý měsíc přicházejí zprávy o dalším těhotenství.

Wahlgrenis jasně pojmenovala konkrétní kroky, které jsou důležité pro pár, který hodlá vstoupit do nové životní, rodičovské role. Není možné jen v určitých dnech měsíce tzv. pracovat na dítěti, ale jsou tady ještě další souvislosti, do kterých je potřeba vstoupit. To, jak tyto informace působí, nepředstavuje souhrn jasných konkrétních návodů, ale naopak, každá dvojice má svou cestu. V některých případech mohou být zvláštní energie v bytě, v prostoru, kde se dvojice snaží o početí, jinde může vadit traumatizující zážitek z dávné minulosti. Některé ženy se věnují zdravé výživě, cvičení, zpevnění pánevního svalstva, anebo meditují, pracují na sobě. Většinou ale právě v takových případech přichází zklamání, jasně vidíme, že tyto jejich plány ze zcela nelogických důvodů nevycházejí. Je tady často víc otázek než odpovědí.

Během přednášky v Litomyšli na Astrovíkendu Wahlgrenis ukáže budoucím maminkám, ale i budoucím babičkám nebo tchýním, jak by se měl běžný život přeladit, aby se otevřela náruč směrem k univerzu a miminko mohlo do rodiny přijít. Důležitý je také posun od rozumového nastavení směrem k prožívání srdcem. Jde o každou buňku těla, o každou vteřinu, o každý výdech a nádech. Mnoho žen už za ty dlouhé roky pochopilo, kde je tajemství života.

Wahlgrenis se věnuje jemnohmotnému světu, obdobím před narozením a okamžikem smrti. Pracuje s vlastními věšteckými pomůckami (věštecká mapa, trojklany, plástve, dřevěné kostky, dřevěné trojhránky apod.). Ty, jak říká, k ní přišly z dimenzí, které nejsou každému zcela zřejmé. Odhaluje pozoruhodné souvislosti a symboly života, mluví o nemoci jako výkřiku duše a zdůrazňuje, že v životě platí pravidla „něco za něco“ a „nic není náhoda“.

Na internetu má od roku 2004 svůj web www.wahlgrenis.cz, od roku 2005 pořádá akce, přednášky a semináře po celé republice i na Slovensku. Věnuje se také tématu neplodnosti. Toto téma zpracovala do knížky „Proč k nám miminko nechce“ (2012), za její „pomoci“ se rodí děti i ženám, které podle lékařů ani otěhotnět nemohly. V roce 2015 vydala knížku „Jak rozumět vlastní duši“, v níž podává jednoduchý návod na život, a v roce 2018 vyšla knížka „Pokud přeladíme program“. Žije v bývalém vodním mlýně z roku 1654 v Krušných horách, v Krásném Lese, 2 km od hranic s Německem. Zpracovává tradičními postupy ovčí vlnu, přede na kolovrátku. Na konci roku 2019 získala pro Výrobky z ručně zpracované vlny z Krušnohoří regionální značku KRUŠNOHOŘÍ regionální produkt®. Založila přírodní zahradu s permakulturním způsobem pěstování plodin. A přitom pracuje na další knize.

W. 28.3.2022



Ohlasy jsou přístupné pouze registrovaným uživatelům. Pro jejich přečtení se musíte přihlásit. 

© 2004-2024 Wahlgrenis Zveřejněné materiály jsou chráněny autorským zákonem. Kopírování a šíření jakékoliv části obsahu bez svolení autora je zakázáno.